Nog een paar dagen voor-inschrijven

Het is bijna zaterdag 25 mei, je hebt nog tot donderdag 23 mei 23:59 uur om in te schrijven als je dat nog niet gedaan hebt. Doen! KLIK HIER
En eventueel kun je ook zaterdag 25 mei nog na-inschrijven vanaf 9:00 uur tot een half uur voor de start van jouw onderdeel, kost je wel € 5,00 extra. En dan graag met pin betalen!!

Als je al wel hebt ingeschreven, dank daarvoor, zijn hier nog een paar tips:
Startnummers
Ophalen, na-inschrijving en wijziging bij het inschrijfbureau in het Esdalcollege, van Echtenstraat 24 op zaterdag 25 mei vanaf 09.00 uur tot 1/2 uur voor de start van je onderdeel. Kom op tijd.

Parkeren
Kan op het parkeerterrein van het Esdalcollege, van Echtenstraat 24 en op de parkeerplaats van de Katholieke Kerk aan het Pastoor Middelkoopplein.

Verzorging
Op het parcours zijn 3 verzorgingsposten en 3 verversings- (spons)posten aanwezig. Na de finish is er extra verzorging met sportdrank en fruit. Ook staan er drie masseurs klaar om je pijnlijke spieren te behandelen.
Kleding kun je voor eigen risico achterlaten op het inschrijfbureau. Omkleden en douchen is mogelijk in het inschrijfbureau in het Esdal college.

Het weer
De weersverwachtingen lijken gunstig: 20 graden en een buitje. En veel muziek en publiek langs het parcours. Dus perfecte omstandigheden om te gaan knallen!

We wensen je veel succes en plezier op 25 mei!

Bestuur en organisatie Peter van Dijk Drenthe Loopfestijn